FILETES DE PESCADA PANADOS
Ingredientes:
(para 2 pessoas)
3 filetes de pescada
1 limão
3 dentes de alho
Sal e pimenta q.b.
2 colheres de sopa de pão ralado
2 colheres de sopa de farinha de trigo
2 colheres de sopa de farinha de milho
1 ovo
Óleo para fritar
(para 2 pessoas)
3 filetes de pescada
1 limão
3 dentes de alho
Sal e pimenta q.b.
2 colheres de sopa de pão ralado
2 colheres de sopa de farinha de trigo
2 colheres de sopa de farinha de milho
1 ovo
Óleo para fritar
Temperar os filetes de pescada de véspera, com sal, pimenta, alho picado
e o sumo do limão. Para fritar bata o ovo num prato e noutro prato
junte as duas farinhas e o pão ralado. Passe os filetes, primeiro pelo
ovo e depois pelas farinhas (calque a farinha no fitete) e frite numa
frigideira com óleo a 150 Cº.
ingredients:
(for 2 people)
3 hake fillets
1 lemon
3 cloves of garlic
Salt and pepper q.s.
2 tablespoons of breadcrumbs
2 tablespoons all-purpose flour
2 tablespoons of corn flour
1 egg
Oil for frying
Season the hake fillets overnight with salt, pepper, minced garlic and lemon juice. To beat the egg frying in a dish and another dish combine the two flours and bread crumbs. Pass fillets, first by the egg and then the flour (flour calque in fitete) and fry in a skillet with oil to 150 º C.
(for 2 people)
3 hake fillets
1 lemon
3 cloves of garlic
Salt and pepper q.s.
2 tablespoons of breadcrumbs
2 tablespoons all-purpose flour
2 tablespoons of corn flour
1 egg
Oil for frying
Season the hake fillets overnight with salt, pepper, minced garlic and lemon juice. To beat the egg frying in a dish and another dish combine the two flours and bread crumbs. Pass fillets, first by the egg and then the flour (flour calque in fitete) and fry in a skillet with oil to 150 º C.
Sem comentários:
Enviar um comentário